Kiinteistön ilmanvaihtojärjestelmän huollot, varaosat ja asennukset paikallisesti Jämsästä

Iv Sähkö- ja Huoltopalvelu Vehkalampi tarjoaa 30- vuoden kokemuksella monipuoliset kiinteistön ilmanvaihtoon liittyvät palvelut, kuten ilmanvaihtokoneiden korjaukset, huollot ja varaosat. Koneiden ja liesituulettimien vaihdot ja asennustyöt, venttiilien säädöt ja mittaukset sekä ilmanvaihto- ja rasvakanavien puhdistukset. Laadukas ja puhdas työnjälki on perusta hyvälle ja jatkuvalle asiakassuhteelle.

Huolto tuo terveyttä, säästöä ja toimintavarmuutta

Tiesitkö, että sisäilman laadulla on paljon merkitystä terveyteemme ja hyvinvointiimme? Säännöllisesti huolletulla, puhdistetulla ja oikein säädetyllä ilmanvaihtojärjestelmällä pystytään osaltaan ehkäisemään allergioiden voimistumista, vireystilan laskua,  hajuhaittoja, kiinteistön rakenteellisten vaurioiden  syntymistä, parantamaan paloturvallisuutta sekä säästämään energian kulutuksessa. Ilmanvaihto- ja rasvakanavien puhdistus nuohous suositusten mukaan tulisi omakotitaloissa toteuttaa 5-10 vuoden välein ja  esimerkiksi ammattikeittiöissä paloturvallisuussyistä vuoden välein.

PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS JUURI SINUN KOHTEESEEN!

IV-huollon piiriin kuuluvat kaikki merkit ja kiinteistöt Jämsässä ja lähikunnissa

Työni perustuu vankkaan ammattitaitoon ja saat ne laadukkaasti sekä kilpailukykyiseen hintaan toteutettuna nopealla aikataululla. Huollot voidaan toteuttaa PIENTALOISSA, TALOYHTIÖISSÄ sekä MUUN TYYPPISISSÄ KOHTEISSA, kuten liiketiloissa, huoltoasemilla, terveydenhuollon toimipisteissä, halleissa ja ravintoloissa. Tekemääni työhön sisältyvät aina tarvittavien dokumentaatioiden toimitus asiakkaalle.

Pyydä ilmainen tarjous

Ilmanvaihtokoneiden huolto ja korjaus

Ilmanvaihtokoneiden varaosien myynti

Ilmamäärien mittaus ja säätö

Kiinteistöjen ilmanvaihtokanavien nuohous ja rasvakanavien puhdistus

Ilmanvaihto-järjestelmien asennus

PIENTALON IV-HUOLLOT
OTA YHTEYTTÄ
TALOYHTIÖIDEN IV-HUOLLOT
OTA YHTEYTTÄ
MUUN TYYPPISTEN KOHTEIDEN IV-HUOLLOT
OTA YHTEYTTÄ